Seks ikona ex-yu glumišta otkrila: Ljubljenje sa Bjelogrlićem se otelo kontroli...

0
Radiosarajevo.ba
Seks ikona ex-yu glumišta otkrila: Ljubljenje sa Bjelogrlićem se otelo kontroli...
Foto: Canva.com / Otkriveni zanimljivi detalji

Glumica Snežana Savić mami uzdahe i dan danas, a scena u kojoj se ljubi sa Draganom Bjelogrlićem u kultnoj seriji "Bolji život" još uvijek je mnogima urezana u sjećanje.

Ona je jednom prilikom otkrila interesantne detalje baš o ovoj ljubavnoj sceni. Naime, Snežanu su novinari upitali koji njen kolega se najbolje ljubi, a Savićeva se dotakla upravo Bjelogrlića.

"Mnogo tražite od mene. Zavisi dokle ideš i da li je pravi poljubac. Sa Bjelom sam se pravo ljubila. Nije bio dogovor, otme se kontroli i on je takav čovjek voli da glumi iskreno, valjda… Ne znam", rekla je svojevremeno Snežana Savić.

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

Dragan Bjelogrlić svojeveremeno je pričao i o poljupcu sa Lepom Brenom u u filmu "Hajde da se volimo" i otkrio da tu scenu nisu htjeli ni da simuliraju, ni da foliraju.

"Pošto Brena nije imala glumačkog iskustva, ja sam joj rekao da sve radim realistično i da nema foliranja i da taj poljubac moramo da uradimo onako kako se to radi. Sjećam se da je reditelj Stanko Crnobrnjo vikao: 'Stop, stop, Breno lakše malo'. Ozbiljno je shvatila tu ulogu jer je ozbiljan profesionalac i sve je radila 100 posto, ali u film je ušla ona blaža verzija poljupca, koja nije bila prava", rekao je Dragan Bjelogrlić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije