Šareni đir Sarajevom kroz Esmin spot Blista

2
Radiosarajevo.ba
Šareni đir Sarajevom kroz Esmin spot Blista
FOTO: Promo / Esma, Blista

Spot za pjesmu koju je pisala sama Esma pun je radosti i prikazuje život u Sarajevu u lijepom svjetlu.

Njen istoimeni album Blista objavljen je prije dva dana. Nakon tri singla (Blesav, Snovi i Jutro), spotom za Blista Esma je odlučila zaokružiti priču i sa svima podijeliti svih 11 pjesama svog albuma prvijenca.

“Želja mi je spotom podsjetiti ljude na svijetlu stranu života punu radosti, onu stranu što ne ovisi o materijalnom, a u nadi da ću barem na tren otjerati sivilo sa naslovnica”,  kaže Esma.

Akcija tuzlanske policije: Oduzeli mašinu za punjenje cigareta i 11 kg duhana

Akcija tuzlanske policije: Oduzeli mašinu za punjenje cigareta i 11 kg duhana

Spot Blista je prikaz svakodnevnog života ljudi u Sarajevu. Spot je osmislila Monika Andrić, a kadrove je snimio Vedad Krkbešević. Na snimanju spota učestvovali su i stilistica Emina Smaka, vizažistica Maja Talović, i stilist za kosu Ensar Dervišbegović.

"Posebno mjesto u spotu zauzimaju mnogi dragi ljudi, ali i vrhunski bosanskohercegovački brendovi: Fića Crew, RUFF cycles, svjetski priznati brend električnih bicikala porijeklom iz Travnika, Iman della Luna Design, st.ranac, Revolt Clothing i Red Door Pub", Esmine su riječi zahvale svima koji su pomogli da Blista zablista.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije