Potraga za slavnim glumcem: Pronađeno tijelo u kalifornijskim planinama gdje je nestao!

0
Radiosarajevo.ba
Potraga za slavnim glumcem: Pronađeno tijelo u kalifornijskim planinama gdje je nestao!
Foto: EPA-EFE / Julian Sands

Planinari su pronašli ljudske posmrtne ostatke u planinskom području u južnoj Kaliforniji gdje je prije pet mjeseci nestao britanski glumac Julian Sands.

Tijelo je otkriveno u subotu oko 10 sati u divljini u blizini Mount Baldyja i prevezeno je u mrtvozornički ured na identifikaciju, navodi se u saopćenju šerifa okruga San Bernardino.

Nestanak Sandsa, 65-godišnjeg strastvenog planinara, prijavljen je 13. januara nakon što je glumac krenuo na vrh koji se uzdiže više od 3.000 metara istočno od Los Angelesa. Ovo područje su tokom zime pogodile jake oluje.

Dragan Bursać: Srbija sastavlja ratni kabinet vlade?

Dragan Bursać: Srbija sastavlja ratni kabinet vlade?

U petak je njegova obitelj objavila svoje prvo priopćenje od Sandsova nestanka.

"I dalje držimo Juliana u našim srcima sa svijetlim sjećanjima na njega kao na divnog oca, supruga, istraživača, ljubitelja svijeta prirode i umjetnosti, te kao originalnog i suradničkog izvođača", stoji u priopćenju.

Sands, koji je najpoznatiji po ulozi u filmu Soba s pogledom iz 1985, oženjen je novinarkom Evgenijom Citkowitz i ima troje djece.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije