Poslušajte kako zvuči Hibrid Live iz Historijskog muzeja

Radiosarajevo.ba
Poslušajte kako zvuči Hibrid Live iz Historijskog muzeja
Foto: Hibrid / Sarajevski producent Hibrid u saradnji sa gitaristom Adnanom Salihovićem predstavio je publici zanimljiv video

Sarajevski producent Hibrid u saradnji sa gitaristom Adnanom Salihovićem predstavio je publici zanimljiv video izvedbe dvije nove pjesme. Video je sniman u bašti Historijskog muzeja BiH sa univerzalnom porukom Drop beats, not bombs.

Na ovaj način, Hibrid predstavlja svoj novi live projekat sa Adnanom Salihovićem, koji je ujedno i nastavak uspješne saradnje na albumu Izgubljeni. Ovaj dvojac nastavlja sa stvaranjem i kombinovanjem elektronske i instrumentalne muzike, uzimajući najbolje iz ovih muzičkih svjetova.

Snimljeni video ujedno je i najava za nadolazeći album koji će biti objavljen u 2019. godini, ali i za brojne nastupe koji ih očekuju u narednom periodu, od kojih je prvi zakazan za 16. novembar u Milanu (Tempio del Futuro Perduto).

Realizaciju videa potpisuje Lamija Herenda u produkciji domaće etikete elektronske muzike Submarine Vibes / Podmornica.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije