Svi pričaju o mogućoj predstavnici Srbije na Eurosongu: Šta kažete na ovo

8
Radiosarajevo.ba
Svi pričaju o mogućoj predstavnici Srbije na Eurosongu: Šta kažete na ovo
FOTO: Screenshot / Krajnje neobična numera

Pjesma o zdravlju i nastup na kom pjevačica doslovno pere ruke, izazvao je ogromnu pažnju javnosti i lavinu, uglavnom pozitivnih komentara, ali je bilo i onih koji su sa čuđenjem slušali ovu numeru.

U prvoj polufinalnoj večeri "Pesme za Evroviziju '22", izabrano je devet najboljih pjesama koje su se plasirale u veliko finale ovog festivala, koje će biti održano večeras od 21 sat.

Pobjednik će imati tu čast da Srbiju predstavlja na ovogodišnjem takmičenju za najbolju pjesmu Evrope.

Isak poručio Dodiku: Seoska varalico, ni novac s bankomata nisi u stanju podići, a glumio bi lidera

Isak poručio Dodiku: Seoska varalico, ni novac s bankomata nisi u stanju podići, a glumio bi lidera

Među finalistima našla se i Ana Đurić, zvana Konstrakta koja je privukla veliku pažnju kako nastupom, tako i tekstom vrlo specifične, reklo bi se, avangardne numere koja nosi naziv "In Corpore Sano".

Osim što u ovoj numeri alternativnog žanra pjevačica govori o tome da "umjetnica mora biti zdrava", te otkriva tajnu zdrave kose, izvođačica se osvrće i na zdravlje jetre, slezine, kao i cijelog organizma.

Upravo zbog ovog jedinstvenog teksta naišla je na brojne i potpuno oprečne komentare na Youtubeu, gdje ima skoro 350.000 pregleda.

I dok je jedni podržavaju i hvale njenu originalnost, te pjesmu nazivaju "suhom umjetnošću", dok drugi pak negoduju i ne shvataju numeru.

Ovogodišnje izdanje Eurosonga će biti održano u italijanskom gradu Torinu od 10. do 14. maja, piše portal 24sedam.

Poslušajte i sami donesite zaključak:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije