Pogledajte trailer novog nastavka poznate filmske trilogije 'Igre gladi'

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte trailer novog nastavka poznate filmske trilogije 'Igre gladi'
Foto: Youtube / 'The Ballad Of Songbirds And Snakes'

Uspješna filmska trilogija "Igre gladi" dobi će svoj nastavak. Film pod nazivom "The Ballad of Songbirds and Snakes" prikazat će sve što se događalo prije nego što su postojale 'igre gladi'.

Kao i originalna tri filma, ovaj nastavak je temeljen na istoimenom romanu Suzanne Collins iz 2019. godine. Film će se početi prikazivati u kinima od 17. novembra 2023. godine.

"The Ballad of Songbirds and Snakes" prati priču o mladom predsjedniku Coriolanusu Snowu kojeg je u originalnoj trilogiji glumio Donald Sutherland. U ovome filmu u ulozi Snowa će se pronaći glumac Tom Blyth. Projektu se pridružuje i Rachel Zegler koja će preuzeti ulogu Lucy Gray Baird iz Distrikta 12.

Incident u NBA: Igrač loptom pogodio ženu u glavu, reagovalo i obezbjeđenje

Incident u NBA: Igrač loptom pogodio ženu u glavu, reagovalo i obezbjeđenje

Godinama prije nego što će postati tiranski predsjednik Panema, 18-godišnji Coriolanus Snow (Blyth) posljednja je nada za svoju lozu koja nestaje, nekada cijenjenu porodicu. Kako se približavaju 10. godišnje Igre gladi, mladi Snow je uznemiren kada mu je dodijeljen mentor Lucy Gray Baird (Zegler), djevojčica iz siromašnog Distrikta 12.

Nakon što Lucy Gray privuče svu Panemovu pažnju prkosnim pjevanjem tokom ceremonije žetve, Snow misli da bi mogao preokrenuti šanse u njihovu korist. Ujedinjujući svoje instinkte za razmetljivošću i političku pamet, Snowova i Lucyina utrka s vremenom za preživljavanje na kraju će otkriti ko je ptica, a ko zmija.

U filmu glume Tom Blyth, Rachel Zegler, Peter Dinklage, Hunter Schafer, Josh Andrés Rivera, Jason Schwartzman i Viola Davis.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije