Pljušte kritike na račun Brada Pitta nakon prvog teasera za film o Formuli 1: "Prestar je"

1
Radiosarajevo.ba
Pljušte kritike na račun Brada Pitta nakon prvog teasera za film o Formuli 1: "Prestar je"
Foto: IMDb / Brad Pitt u filmu "F1"

Nedavno je otkriveno da će se dugonajavljivani film s Bradom Pittom o Formuli 1 zvati F1, a sada je objavljen i prvi službeni teaser trailer za film koji će imati premijeru nekad tijekom ljeta 2025. godine.

dobio je prvi službeni teaser trailer za film koji će imati premijeru nekad tokom ljeta 2025. godine.

U njemu Brad Pitt glumi vozača Sonnyja Hayesa koji je nakon teške nesreće morao otići u penziju. Međutim, desetljećima nakon umirovljenja, Hayes izlazi iz penzije i takmiči se protiv najjačih u timu s mladim vozačem.

Stotine kupača na poznatom kupalištu u BiH: Osvježenje na +40, raspalio se i roštilj

Stotine kupača na poznatom kupalištu u BiH: Osvježenje na +40, raspalio se i roštilj

Prava za snimanje na film otkupio je Apple, a za režiju filma koji je ušao među deset najskupljih filmova snimljenih u historiji zaslužan je Joseph Kosinski, reditelj Top Gun: Mavericka. Osim toga, poznato je i da će producenti biti Jerry Bruckheimer i sedmerostruki F1 prvak Lewis Hamilton.

Nakon što je objavljen prvi teaser trailer mnogi ljudi imali su isti komentar te smatraju da je Brad Pitt možda ipak prestar za ovu ulogu.

"Brad Pitt je barem dvostruko stariji od uobičajenog vozača Formule 1", "Znam da je to Brad Pitt i da će film biti super, ali zar nije on malo prestar?", "Brad Pitt je očito Benjamin Button u stvarnom životu", "Samo ljudima iz Hollywooda može pasti na pamet da za vozača Formule 1 angažuju lika u šezdesetima", "Volim Pitta i super mi je u svemu što glumi, ali je prestar za ovu ulogu", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije