Pink otkrila zbog koje pjesme najviše žali: 'Nikad je nisam trebala napisati...'

0
Radiosarajevo.ba
Pink otkrila zbog koje pjesme najviše žali: 'Nikad je nisam trebala napisati...'
Foto: Screenshot/Instagram / Američka pjevačica Pink

Svaki muzičar ima neku svoju pjesmu koju bi rado zaboravio. Pink ih ima "jako puno", barem prema onome što je otkrila u jednom od intervjua.

"Ali definitivno je najgora ona stvar za Spužva Boba, 'We've Got Scurvy' (doslovno prevedeno, 'Mi imamo skorbut'). Voljela bih da to nisam nikad snimila. Bila je to prava pogreška", rekla je 44-godišnja pjevačica.

Pjesma je objavljena na kompilacijskom albumu "Sponge Bob‘s Greatest Hits" 2009. godine u kojoj Pink pjeva o pošasti koja muči mornare, piše Jutarnji.

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

"Naši desni su crni. Zubi nam ispadaju. Imamo fleke na leđima", govori pjesma u kojoj mornari traže vitamin C i limune.

Popularni pjevač iskopao grob u vlastitom dvorištu: 'Kad dođe vrijeme, ja ću ići tamo'

Popularni pjevač iskopao grob u vlastitom dvorištu: 'Kad dođe vrijeme, ja ću ići tamo'

Skorbut je bolest koja se javlja kod ozbiljnog nedostatka vitamina C, a posljedice bolesti su krvarenje desnih, gubitak zuba, krvarenja ispod kože. Danas je rijetka bolest, ali nekad davno, kada su plovidbe trajale mjesecima, a nije bilo frižidera ni dodataka ishrani, zaista je bila pošast među moreplovcima, pa i smrtonosna.

Pink je, osim što je napisala stihove i muziku, za pjesmu o skorbutu snimila i spot u kojem je odjevena kao gusarica.

Pjevačica je po drugi put u kratkom vremenu u medijima zbog bizarnih razloga. Naime, nedavno se pisalo o njoj nakon što je s koncerta u San Antoniju izbacila posjetitelja koji je protestovao protiv obrezivanja.

Na društvene mreže dospjele su snimke čudnog incidenta. Pink, koja je stigla do akustičnog dijela svojeg koncerta, primijetila je muškarca u prvim redovima koji je na svojem telefonu pokazivao natpis "Obrezivanje: okrutno i štetno" i vrteći se gurao monitor svima pod nos.

"O, vau... Pokazao si nam sada, zar ne", upitala ga je pjevačica, "Jesi li zadovoljan sam sa sobom", na što je muškarac odgovorio "da" i nastavio nešto govoriti Pink.

Pink je komentirala kako je novac za koncert mogao pametnije potrošiti i zamolila zaštitare da ga izbace, što je publika pozdravila pljeskom.

"On želi da pročitate poruku", rekla je pjevačica, "Došao je ovdje večeras pričati o obrezivanju." Dok su ga zaštitari pratili prema izlazu muškarac je vikao i vrijeđao pjevačicu.

To nije prvi put da su Pink napali protivnici obrezivanja. Ona je 2019. godine pobješnjela zbog "je...o odvratnih" komentara koje je dobila na objavu na Instagramu, fotografiju njezina sina Jamesona Moona, tada dvogodišnjaka, koji je uspio izaći iz pelene u blizini bazena.

"Nešto ozbiljno nije u redu s nekima od vas tamo... Bavite se penisom mojeg djeteta? Obrezivanjem??? Stvarno?", napisala je nakon što je maknula objavu. "Kao bilo koja druga normalna majka na plaži ja nisam primijetila ni da je uspio skinuti pelenu", napisala je pjevačica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije