Pa, ovo je vrh: Ukucajte 'Thanos' u Google tražilicu. Odmah.

Radiosarajevo.ba
Pa, ovo je vrh: Ukucajte 'Thanos' u Google tražilicu. Odmah.
Foto: Marvel / Thanos

Kako bi obilježili premijeru najiščekivanijeg filma ove godine, Marvelovog čuda na ekranu - Avengers: Endgame (Osvetnici: Završnica), koja se u SAD-u događa večeras, Google je izbacio jedan od dosad najboljih "easter eggs" (skrivenu poruku, op.pr.).

Najveći svjetski filmski hit u Sarajevu: Pogledajte kako je na pretpremijeri Avengersa

Ukoliko živite negdje na Antarktiku ili u prašumi Amazona, vjerovatno dosad niste čuli za Osvetnike i posljednji u nizu 12-godišnje Marvelove sage koja je izrodila 22 filma.  Film u Sarajevu možete pogledati u Cinema Cityju.

Naime, Završnica je posljednji film u nizu ove, treće faze Marvela u kojoj zadnji put gledamo omiljene heroje na okupu i kulminacija je svih avantura Iron Mana, Kapetana Amerike, Thora, Čuvara Galaksije, Crnog Pantera, Dr. Strangea, Kapetanice Marvel, Hulka i Spider-Mana.

Dakle, ukoliko ste ljubitelj Avengersa, novi "easter egg" će vas potpuno oduševiti.

Sve što trebate učiniti jeste u Google tražilicu ukucati Thanos (ime glavnog zlikovca protiv kojeg se bore Marvelovi junaci u posljednja dva filma). Možete to učiniti i na desktop browseru i mobitelu.

Nakon što ukucate Thanos, pored opisa da je Thanos "izmišljeni super zlikovac", stajat će vam crtež zlatne Thanosove rukavice s kamenjem beskonačnosti. 

Kliknite na nju, i uništavanje počinje :) sve dok se svih 94,800,000 Google rezultata ne pretvori u - 47,400,000.

 

Evo i kako to izgleda:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije