Ovo je tekst pjesme koja Hrvatsku predstavlja na Eurosongu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ask

Pa ovo je već odavno postalo takmičenje svega samo ne muzike i pjesme .

Ma ja sam naprosto odusevljena!

Omladina moze i abecedu da nauci putem ove poucne i nadasve inspirativne pjesme. Obavezno staviti u citanke, da se uci i pamti za sva vremena. KUDA IDE OVAJ SVIJET? FUJ! Scenski nastup ne mogu ni da komentarisem, lijepo mi se povraca od svega.

Goran986

Koja glupost...bože sačuvaj....toliko lepih pjesama a vi šaljete ove budale na eurosong...

Katy2410

Kad se sjetim Merlina, Joksimovica , Harija , Doris.... zapitam se sta se desava??? Izgleda da u onom filmu gdje ljudi postaju sve gluplji ima dosta istine.

Robot

Jao kako je super

Basta

A smijali se Dini za tekst Dodji Dodji

Oleg

Pjesma odgovara današnjem svijetu i vremenu u kojemu živimo. Taj mali psihopat, da li tu misle na Zelenskog?

Ccccccc

>>Pjesma odgovara današnjem svijetu i vremenu u kojemu živimo. Taj mali psihopat, da li tu misle na Zelenskog? ka Oleg<< Na Putina misle

/ Najnovije