Ovakvog Johnnyja Deppa još niste vidjeli: Pogledajte novi trailer za Pirate s Kariba

Radiosarajevo.ba
Ovakvog Johnnyja Deppa još niste vidjeli: Pogledajte novi trailer za Pirate s Kariba
PrtScr / Depp kao kapetan Jack Sparrow
Beskrajna Disneyeva franšiza Pirati s Kariba nastavlja se 26. maja ove godine, kada u kina dolazi novi dio, peti nastavak priče, nazvan Dead Man Tell No Tales (Mrtva usta ne govore, op.pr.).

U ovom dijelu vraća se, naravno kapetan Jack Sparrow (Johnny Depp), tu je i Geoffrey Rush kao kapetan Hektor Barbossa, kao i Will Turner (Orlando Bloom). Najupečatljivije ime ovog dijela možda je Javier Bardem koji će glumiti glavnog negativca kapetana Armanda Salazara.

Radnja je, ukratko, Salazar lovi Sparrowa, a sve je propraćeno akcijskim zavrzlamama, eksplozijama i piratskim brodovima, što je, čini se, dokazana formula i 14 godina (i nekoliko milijardi dolara zarade) nakon prvog dijela Pirata s Kariba.

Iako je ovo treći trailer za peti nastavak, o novom traileru od jučer priča skoro cijeli internet, a sve zbog izgleda Jacka Sparrowa, tj. Johnnyja Deppa kojeg su podmladili koristeći kompjuterske efekte.

Neki su oduševljeni i jedva čekaju da vide kako je sve uklopljeno, no, velika većina nije baš uvjerena da je ovo dobar potez, te poručuju - "pomalo je jezivo...".

Pogledajte trailer:

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije