Ovako danas izgledaju trojke koje je Phoebe rodila svom bratu

Radiosarajevo.ba
Ovako danas izgledaju trojke koje je Phoebe rodila svom bratu

Sjećate se kad je Phoebe u Prijateljima odlučila svom bratu i njegovoj supruzi biti surogat majka, nakon čega im je rodila trojke?

Maleni Chandler, Frank Jr. Jr. i Leslie na svijet su došli u stotoj epizodi popularne serije, a od tada je prošla čak 21 godina, što znači da su sve tri slatke bebice danas odrasli ljudi.

Bitno je napomenuti da su ih kao novorođenčad utjelovile četvorke: Alexis, Cole, Justin i Paul Cimoch, dok su ih u kasnijim epizodama glumili drugi glumci: Allisyn Ashley Arm, Dante Pastula i Sierra Marcoux.

Allisyn Ashley Arm koja je glumila Leslie se i danas bavi glumom, a najveći je uspjeh postigla glavnom ulogom u Disneyjevoj seriji Sonny with a Chance. 

U privatnom je životu, kao i njena mama iz serije, Phoebe, vegetarijanka.

Dante Pastula (Frank Jr. Jr.) se drži dalje od očiju javnosti, a prema informacijama s IMDB-a, posljednju je ulogu ostvario u filmu The Polar Express 2004.

Dante Pastula  - undefinedFoto: Instagram

Sierra Marcoux (Chandler) se toliko pritajila da je na internetu nemoguće naći njenu odraslu fotku. Pojavila se u nekoliko filmova od kojih je zadnji bio The Poughkeepsie Tapes iz 2007.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije