Otkriveno zbog čega je preminuo sin legendarnog Rodneya iz Mućki

0
Radiosarajevo.ba
Otkriveno zbog čega je preminuo sin legendarnog Rodneya iz Mućki
Instagram / Porodica Lyndhurst

Archie Lyndhurst, sin zvijezde serije Mućke Nicholasa Lyndhursta, preminuo je u 19. godini u snu, a sada je poznat i razlog. 

Archijeva majka Lucy otkrila je da je njen sin preminuo zbog izliva krvi u mozak dok je spavao u njihovom porodičnom domu u Londonu.

"Preminuo je od intracerebralnog krvarenja izazvanog akutnim limfoblastnim limfomom (leukemijom). Ovo nije leukemija kakvu mi poznajemo, riječ 'akutni' u medicinskom smislu znači ubrzano. Uvjereni smo da niko od nas nije mogao ništa da učini, jer Archie nije pokazivao znakove bolesti", rekla je Lucy.

Inače, ovo stanje veoma je rijetko i u godini ubije oko 800 ljudi.

Nicholas i njegova supruga Lucy, Archieja su dobili 2000. godine. Glumac je rekao da ne može da zamisli život bez svoje supruge koja se profesionalno bavila baletom.

Glumac je priznao da je znao kako da radi svoj posao, ali ne i da bude roditelj, pa je zbog sina napravio pauzu od nekoliko godina kako bi se posvetio ulozi oca. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije