Otkriveno ko će glumiti Jesseja u drugoj sezoni The Last of Us TV serije

0
Radiosarajevo.ba
Otkriveno ko će glumiti Jesseja u drugoj sezoni The Last of Us TV serije
Foto: Printscreen / The Last Of Us

Glumačka postava druge sezone The Last of Us TV serije postala je bogatija za još jedno ime, budući da je otkriveno ko će glumiti jednog od ključnih likova iz igre The Last of Us: Part II.

Glumac Young Mazino, kojeg smo nedavno mogli vidjeti u Netflixovoj hit seriji Beef, pridružio se glumačkoj postavi serije, a njega ćemo u epizodama druge sezone vidjeti u ulozi Ellienog prijatelja Jesseja.

Nakon što smo već dobili potvrdu da ćemo u drugoj sezoni vidjeti likove kao što su Abby i Jesse, a vrlo vjerovatno i Dinu, Owena, Lev ili Mannyja, sve je izvjesnije da bi i druga sezona mogla vjerno pratiti radnju druge videoigre, što bi moglo izazvati oštre reakcije publike, kao što je bio slučaj i sa samom videoigrom (nećemo ništa otkrivatri, ali Pedro Pascal je navodno potvrđen samo za prve četiri epizode druge sezone).

Dobro je znati: Šta uraditi do dolaska Hitne pomoći ako vas ugrize zmija?

Dobro je znati: Šta uraditi do dolaska Hitne pomoći ako vas ugrize zmija?

Iz Naughty Doga su ranije izjavili kako planiraju radnju The Last of Us Part II razvući na više od jedne sezone, tako da nam ostaje za vidjeti kojim tempom će radnja druge videoigre biti predstavljena u drugoj sezoni.

Snimanje druge sezone The Last of Us serije trebalo bi početi 20. februara, a njenu premijeru očekujemo nekada tokom sljedeće godine, javlja goodgame.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije