Otkrivena još jedna greška u filmu "Toma": Za sve je kriv sat

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Filmađija

Pa nije dokumetarac a ni istorija nego film koji ne mora biti ni približno istinit.

Baksuz

Sta ste navalili sa "dlakama u jajetu"? U svim filmovima ima "dlaka"" koje se "progutaju" i ne spominju. Eto, bas nam je zasmetalo vrijeme na satu. Prezivjesmo ga nekako.

enter

I ja nosim sat koji ne radi. Onako, iz navike i kao detalj. Glupost...

Srbi

Ne bismo bili mi to što jesmo,dok ne bi našli način da srozamo nesto sto je neko dobro,lepo,odlicno uradio! Bravo za nas!

Infidel

Sat koji ne radi je dva puta dnevno tačan!

Neko nebitan

Pesma je iz '89, a Toma je umro '91,dakle bio je živ i znao je za tu pesmu. Greške u tom smislu nema jedino je nelogično što je Lepa peva na turneji iz 70-tih, ali i to je razjasnimo reditelj. Inače film je dobar, ali nije za one koji su jako emotivni, pola neće videti od suza.

Realista

Bjelogrliću svaka čast

/ Najnovije