Oglasila se na Instagramu: Detalj s nastupa kojim je J. Lo poslala poruku Trumpu

Radiosarajevo.ba
Oglasila se na Instagramu: Detalj s nastupa kojim je J. Lo poslala poruku Trumpu
Foto: Instagram / Jennifer Lopez sa kćerkom na sceni

Jennifer Lopez osvrnula se na svoj veliki trenutak na Super Bowlu i poslala snažnu poruku mladim djevojkama i djevojčicama, kako onim koje su u nedjelju naveče izašle s njom na pozornicu u poluvremenu ovog velikog takmičenja, tako i svim drugim.

Na svom Instagram profilu ova super-zvijezda, koja je sa Shakirom vodila šou u poluvremenu, podijelila je videozapis nastao trenutak prije nego što je zakoračila na pozornicu.

U natpisu je rekla da želi da „djevojčice na pozornici sa mnom i u cijelom svijetu znaju kako koristiti svoj glas i budu ponosne na sve što jesu“.

„S ponosom prepoznajemo da smo svi zajedno ono što ovu prekrasnu zemlju čini zaista sjajnom“, napisala je J. Lo.

Kako piše CNN, ranija verziju opisa videa sadržavala je i poruke „drugim ljudima“ koji „pokušavaju izgraditi zidove, držati nas izvan ili staviti u kaveze“. Ovaj dio kasnije je izbrisan.

Upravo je J. Lo sa scene poslala jaku političku i kulturološku poruku Donaldu Trumpu.

Naime, na sceni su s njom bile djevojčice i osvijetljeni kavezi, što je bila poruka koju su svi gledaoci jako dobro shvatili kao izjavu o aktuelnoj krizi na granici.

Sa J. Lo je bila i njena 11-godišnja kćerka Emme Maribel Muñiz, koja je pjevala solo. Na početku ovog dijela nastupa J. Lo se, pjevajući pjesmu "Born In The USA" Brucea Springsteena ogrnula ogromnim pernatim plaštom koji je na jednoj strani imao portorikansku, a na drugoj američku zastavu. I poslala je poruku jedinstva.

Vlada scenom: Kćerka Jennifer Lopez oduševila svojim glasom

Time je poručila da je Portoriko, odakle potiče, dio Amerike.

Poluvrijeme Super Bowl-a pogledalo je 103 miliona ljudi, navodi CNN.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije