Objavljen prvi trailer za jednu od najiščekivanijih serija u 2024. godini

0
Radiosarajevo.ba
Objavljen prvi trailer za jednu od najiščekivanijih serija u 2024. godini
Foto: Screenshot / 'Fallout' stiže na streaming 11. aprila

Objavljen je prvi trailer za Amazonovu nadolazeću naučno-fantastičnu seriju Fallout, koja je proglašena jednom od najiščekivanijih serija ove godine.

Serija se temelji na istoimenom serijalu videoigara, iza kojega stoji studio Bethesda. Kreatori serije su supružnici Lisa Joy i Jonathan Nolan, koji su također tvorci popularne HBO-ove serije Westworld.

Radnja Fallouta smještena je 219 godina nakon nuklearnog rata koji se dogodio 2077. godine. Gledatelji će kroz epizode pratiti priču o tri glavna lika. Prva od njih je Lucy (Ella Purnell), koja je cijeli život provela u samoodrživom podzemnom bunkeru u kojem su se tokom rata skrivali bogati članovi društva, a sada zbog važne misije mora izaći na površinu.

Trump pohvalio policiju: New York je sinoć bio pod opsadom, bilo je lijepo gledati

Trump pohvalio policiju: New York je sinoć bio pod opsadom, bilo je lijepo gledati

Također, radnja prati priču o vojniku Maximusu (Aaron Moten) koji je odrastao na površini i postao član grupe ratnika Brotherhood of Steel. Oni na svoj način pokušavaju održati red u postapokaliptičnom svijetu.

Posljednji lik je lovac na ucjene The Ghoul (Walton Goggins) koji je tokom nuklearnog rata bio izložen radijaciji te je postao izobličen, besmrtni ratnik, a sada je jedan od glavnih odmetnika postapokaliptičnog divljeg zapada.

Osim glumaca koji su utjelovili glavne likove, u seriji se pojavljuju i Moises Arias, Johnny Pemberton, Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones, Leer Leary, Annabel O'Hagan i druge zvijezde.

Fallout dolazi na streaming 11. aprila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije