Nevjerovatna transformacija za novu ulogu: Možete li prepoznati slavnog glumca na slici?

0
Radiosarajevo.ba
Nevjerovatna transformacija za novu ulogu: Možete li prepoznati slavnog glumca na slici?
Foto: Entertainment Weekly / Elijah Wood u novom filmu

Brojni korisnici društvenih mreža šokirani su jezivom transformacijom slavnog glumca Elijaha Wooda za njegov novi film.

Glumac iz Gospodara prstenova posljednjih se nekoliko godina sve više okreće TV-u, nedavno je glumio u serijama poput I'm a Virgo, Yellowjackets i The Afterparty.

Međutim, potvrđeno je da će se Wood uskoro vratiti na veliki ekran, a pridružit će mu se Peter Dinklage iz Igre prijestolja i Kevin Bacon. Trio bi se trebao pojaviti u nadolazećoj crnoj komediji Macona Blaira The Toxic Avenger.

Bihać jutros topliji od Neuma: Danas sunčano i do 26 stepeni - evo kad dolazi promjena vremena

Bihać jutros topliji od Neuma: Danas sunčano i do 26 stepeni - evo kad dolazi promjena vremena

Remake istoimenog filma iz 1984, ovaj nadolazeći film poslužit će kao peti nastavak u serijalu filmova The Toxic Avenger.

Film prikazuje industrijski incident u kojem je ozlijeđen domar po imenu Winston Gooze (Dinklage), koji prolazi kroz užasavajuću transformaciju.

"Dogodila se užasna industrijska nesreća koja ga je učinila mutantom i izopćenikom, ali mu je također dala neku super snagu i super sposobnosti koje su ga postavile na put da postane malo vjerojatan osvetnik u ovom društvu koje se vrti nizbrdo", pojašnjava Blair.

Elijah Wood kao Frodo
Foto: New Line Cinema: Elijah Wood kao Frodo

Uzbudljivo, Wood će glumiti negativca Fritza Garbingera - lika koji je opisan kao 'mješanac Riffa Raffa iz The Rocky Horror Picture Showa i Pingvina Dannyja DeVita'.

Na novoj slici, koju je objavio Entertainment Weekly, 42-godišnjak je transformiran s tamnom šminkom na očima i crnom kosom koja izviruje iz njegove gotovo ćelave glave. Govoreći o izgledu, Blair je rekao: "Izgled je nastao nakon razgovora koje sam vodio s našim dizajnerima i sa samim Elijahom. Htio sam da se osjeća kao izvedba Petera Sellersa u kojoj on jednostavno postaje nevidljiv. Ideja je da zaboravite da je to Elijah kojeg poznajete iz Gospodara prstenova ili bilo čega drugog."

Nakon što su fotografije objavljene na internetu, obožavatelji su imali svoje mišljenje o Woodovoj dramatičnoj transformaciji.

Jedan gledatelj je napisao: "Liči na Pingvina više nego Pingvin."

"Smeagol neposredno prije nego što je postao Gollum", komentirao je drugi.

Treći je rekao: "Jedva čekam ovo! Tako bizarna priča i glumačka postava čine ovo još uzbudljivijim.”

Na drugom mjestu, drugi korisnik platforme X (bivši Twitter) je napisao: "Elijah Wood je prešao put od Froda Bagginsa do Grima Wormtonguea u samo 20 godina."

U ovom trenutku nije poznato kad će se The Toxic Avenger naći u kinima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije