"Dugo nisam pogledao nešto bolje": Novi film na Netflixu oduševio mnoge

0
Radiosarajevo.ba
"Dugo nisam pogledao nešto bolje": Novi film na Netflixu oduševio mnoge
Foto: Netflix / Love at first sight osvaja srca diljem svijeta

Gledatelji su Netflixov novi film Love at first sight (Ljubav na prvi pogled, op.pr.) označili 'najboljim filmom ikada' u ovoj kategoriji.

U glavnoj ulozi su Ben Hardy i Haley Lu Richardson, dok je naratorica Jameela Jamil. Ovaj američki "rom com", kako popularno nazivaju romantične komedije, prati par koji se upozna na letu iz New Yorka za London samo da bi izgubili kontakt na carini, prije nego što ih sudbina ponovno spoji.

Film je režirala Vanessa Caswill, a, uprkos osrednjim ocjenama kritičara, zaradio je impresivnih 81 posto ocjene gledatelja na Rotten Tomatoes, dok na IMDB-u ima ocjenu 7.

Europski velikani u utrci za perspektivnog napadača: Arsenal, Milan i Juventus glavni kandidati

Europski velikani u utrci za perspektivnog napadača: Arsenal, Milan i Juventus glavni kandidati

Na platofrmi X.com (bivši Twitter) je neko napisao: "Ljubav na prvi pogled je bio odličan, usuđujem se reći jedan od najboljih Netflixovih filmova ikada."

Drugi, pak, komentar navodi: "Ovaj film je jedan je od najboljih rom comova koji su ikada izašli', dok još neko piše: "Dugo nisam pogledao nešto bolje. Ovaj film je užitak koji u svojoj srži ima veliko srce."

Gledatelji su složni, Ljubav na prvi pogled na Netflixu, nudi sjajnu glumačku postavu, zanimljiv scenarij i prekrasnu kinematografiju, a posebno će vas osvojiti kako je Jameela Jamil, sa svojim divnim britanskim naglaskom, odradila posao naratorice. Pogledajte trailer, a film možete pogledati OVDJE:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije