Nema šanse da ga prepoznate: Ko je pjevač sa slike čije hitove pjevamo i dan danas

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gdje si Toni

Po čehri sam ga odmah poznao. Poznati naučnik i doktor medicine ,antivakser i pametnjaković. PS. Otkad u našoj abecedi ili azbuci postoji Y. Tony

A gdje si ti debilu?

Po čehri sam ga odmah poznao. Poznati naučnik i doktor medicine ,antivakser i pametnjaković. PS. Otkad u našoj abecedi ili azbuci postoji Y. Tony ka Gdje si Toni - Pa naravno da će ga prepoznati usro, internet komentator klaustrofobični isprepadani opomenjivač ispravnog nošenja zaštitne maske i 19 puta vakcinisani debil poput tebe! Šta drugo i radiš sem što svoj retardirani strah od virusa usljed svog jadnog karaktera pokušavaš prenijeti na cijeli svijet i bleneš po portalima ko je vakser i masker a ko kontra toga? Najviše te razočarao Putin u životu što vam koronu i vakcine baci u drugi plan pa ne možete halucinirati i dizati strah i tenzije oko sebe, smetljari nesposobni za elementarno preživljavanje! Jelde, teško je sad pravo kad više ne možete opomnjati i kritikovat ljude po ulici ko na koji način nosi masku i koja vakcina valja, a koja ne valja, koja i u kojem procentu štiti od virusa? Bistrit more koji je test ono koliko tačan, ag ili pcr ...... degenerici retardirani. Svijet i jeste postao ovako glupo i jeftino mjesto jer vi postojite sebična bagro zasranih gaća!

Stari germanski narod

Hrvati, su silom slavenizirani. Inace je u njih puno prezimena pisanih pravilima njemackog jezika.

Mostar

Nikada necu zaboraviti kada se uzivo u neku emisiju na HRTu javio Vuco kojeg je u toj emisiji majka od Tonya i Matea (Tonyevog brata) Cetinskog prozivala za primitivizam i nekulturu i kaze joj hajvan:" gospodjo i meni je drago da nisam kao vasi sinovi jer vam se jedan bode u venu (mislu na Tonya), a drugi u guzicu (misli na Matea, koji je valjda gey)"

Erdo

Mozda vi slusate...

Hrvatska varijanta Novaxa, podlog, lazljivivog pakasa

.

/ Najnovije