Naslov izraelske pjesme naljutio gledatelje, evo i zašto

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

14438

parada najodvratnijeg kica gdje na sceni velikim crvenim slovima pise naslov neke polugole predstavnice DJABOLO ,a pri cemu publika dozivljava ekstazu,govori da je ovo takmicenje slavlje svega sto nema veze sa ljepotom poezije,muzike i zajednistva vec da je svemu tome djavoja kontra.

Zenica NK

Naslov pjesme kao i pjevačica su poruka razumnim ljudima. Prva žrtva u Izraelu su Židovi, kao što su u Srbiji Srbi. Nikome na svijetu ne treba veča pomoč nego Jevrejima i Srbima. U Izraelu se kao i u Srbiji radžaju degenerci dijeca koaj če poslije završavati po dva fakultet i biti napriznatiji naučnici u Americi, Rusiji, Francuskoj, Njemačkoj i Austriji, državama koje su da prikriju plansko uništenej Židova stvorili terorističku državu Izrael koja guta živu svoju vlastitu dijecu. To je poruka pjesme i urlik Židova koje prenosi ova lijepa Etiopljanka koju su i samu prevarili obečavši joj da je Izrael zemlja Jevreja kao što je Srbija Srba i poslali je u največi živi koncetracioni logorkoji se zove Izeael.

Džasmin

A čuli naslov oslobodi me i odmah ove patriote misle da govori o ratu,a možda pjesma govori oslobodi me bola bolesti okova ovisnosti ljubavi itd puno tema a ovi odmah rat ama ne misle svi o ratu.A kad se biralo nije bilo govora o ratu jel sad pošto rat treba naći novu pjesmu

N.G

Ma i to nike loše i za grupu onu lordovi pa onaj ili ona sa bradom obučena kao ženskonaš deen kao njegovo pjevanje itd kad su ih ljudi vidili veliki broj se počeo krstit

Genjacid

ko o cemu “bosnjaci” o svom genocidu po kojem ih jedino prepoznaju

Džasmin

Preslušao sa prijevod pjesme koliko vidim obična ljubavna

kikirez

Ljubav je samo prozirni paravan.

Džasmin

Ček jel to znači svaku koju Merlin pjesmu otpjeva je prozirni paravan,

/ Najnovije