Muzička diva stiže u BiH: Josipa Lisac u subotu pred sarajevskom publikom

1
Radiosarajevo.ba
Muzička diva stiže u BiH: Josipa Lisac u subotu pred sarajevskom publikom
Foto: Vecernji.hr / Josipa Lisac

Veliko zanimanje vlada za koncertom muzičke dive Josipe Lisac koji će se održati u subotu, 11. maja, u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu s početkom u 21 sat.

Odmah po objavi najave koncerta, fanovi ove muzičke dive požurili su kupiti ulaznice na vrijeme, budući da su njeni koncerti postali vrlo rijetki i ekskluzivni i redovno rasprodani prije datuma održavanja.

Ostao je mali broj rezerviranih, a nepreuzetih ulaznica, koje se od danas ponovo puštaju u prodaju na biletarnici BKC-a, platou Skenderije i sistemu kupikartu.ba.

Iskoristite sunčano jutro,  meteorolozi za popodne najavljuju grmljavinu. Evo u kojim dijelovima BiH

Iskoristite sunčano jutro, meteorolozi za popodne najavljuju grmljavinu. Evo u kojim dijelovima BiH

Na koncertu će Josipa uz pratnju svog sjajnog benda još jednom podsjetiti na bogati muzički katalog s naglaskom na legendarni album prvijenac Dnevnik jedne ljubavi koji je ujedno i jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih albuma svih vremena na ovim prostorima.

Posebna i prepoznatljiva po hitovima poput Magla, Hir, hir, hir, Gdje Dunav ljubi nebo, Boginja, Danas sam luda…i brojnim drugim, plijeni pozornost publike gdje god se pojavi. Ovaj ekskluzivni i

Ovaj intimni koncert u BKC-u zasigurno će biti još jedan u nizu Josipinih koncerta kojeg će publika dugo pamtiti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije