Marija Šerifović uvodi Zeničane u 2024. godinu

4
Radiosarajevo.ba
Marija Šerifović uvodi Zeničane u 2024. godinu
Foto: Zenicablog / Marija Šerifović se obratila prisutnim medijima

Marija Šerifović uvest će Zeničane u 2024. godinu.

To je potvrđeno na današnjoj zvaničnoj konferenciji za medije u Gradskoj areni "Husejin Smajlović", gdje se prisutnima obratila i srbijanska pop pjevačica.

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović kazao je da je većina građana tražila da ovu Novu godinu u Zenici dočekaju zajedno s Marijom Šerifović.

FK Željezničar ostvario ključnu pobjedu u borbi za opstanak, na Grbavici 'pali' Tuzlaci

FK Željezničar ostvario ključnu pobjedu u borbi za opstanak, na Grbavici 'pali' Tuzlaci

"Ovo je jedna od najvećih regionalnih zvijezda i presretan sam što je prihvatila biti s nama na najluđu noć", kazao je Kasumović te dodao da će "ovo biti sigurno najveći regionalni doček Nove godine".

Marija Šerifović je u obraćanju prisutnima kazala da je sve dogovoreno u junu te da je regija itekako ljubomorna na Zenicu.

Marija Šerifović najavila koncert u zagrebačkoj Areni

Marija Šerifović najavila koncert u zagrebačkoj Areni

“Ja ne pripremam govore, ali još u junu mjesecu sam bila u Grčkoj jer sam imala samo pet dana za odmor. Zvoni mi telefon, ne prestaje, a ja neću da se javim. Vrag mi nije dao mira, neko me zove, ali telefon ne prestaje da zvoni i javim se… Gospodin gradonačelnik je bio simpatičan u razgovoru i odmah sam reagovala i saradnicima prenijela vaš broj i brzo smo došli do dogovora. Ali, ne znate da je cijela regija itekako ljubomorna na vas, grad i činjenicu da sam u Zenici. Zenica će biti prvi grad gdje ću održati koncert nakon izlaska albuma", kazala je Šerifović.

"Rado se vraćam u svaki grad. 2018. godine kada smo radili posljednji koncert rekla sam da se osjećam kao kod kuće, ali to je zbog obostrane ljubavi. Nadam se i molim vas javno, apelujem, da učinite sve da mi ne bude hladno", napomenula je Šerifović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije