Margot Robbie se konačno oglasila nakon što je ostala bez nominacije za Oscara

0
Radiosarajevo.ba
Margot Robbie se konačno oglasila nakon što je ostala bez nominacije za Oscara
Foto: EPA - EFE / Margot Robbie

Margot Robbie konačno se oglasila nakon što je ostala bez nominacije za Oscara u kategoriji za najbolju glumicu zbog uloge u filmu Barbie.

"Nema razloga da budeš tužan kad znaš da si ovako blagoslovljen", rekla je australska glumica na SAG projekciji Barbie, piše Deadline.

Bez nominacije je ostala i Greta Gerwig za najbolju režiju, na što se Robbie također osvrnula.

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

"Očito mislim da bi Greta trebala biti nominirana za rediteljicu jer ono što je ona napravila je stvar koja se događa jednom u karijeri, jednom u životu, stvarno je tako. Ali bila je nevjerovatna godina za sve filmove", rekla je Robbie.

Iako Margot i Greta nisu nominirane za najbolju glumicu i najbolju režiju, Barbie je dobio osam nominacija, među kojima je i ona za najbolji film.

Ryan Gosling je nominiran za najboljeg sporednog glumca za svoju ulogu Kena, dok je America Ferrera nominirana za najbolju sporednu glumicu za ulogu Glorije u filmu. Ostale nominacije uključuju dizajn produkcije, dizajn kostima i najbolji adaptirani scenarij.

Dodjela Oscara održat će se 10. marta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije