Ljubav na setu: U kojim filmovima su se glumci i stvarno zaljubili

Radiosarajevo.ba
Ljubav na setu: U kojim filmovima su se glumci i stvarno zaljubili
PrtScr / Filmski poljubac Angeline i Brada

Talenat glumca je neprocjenjiv. Mnogo je uloga u njihovoj karijeri, ali svakako nije rijetkost da glume zaljubljenost.

Međutim, oni ne odole uvijek najljepšem osjećaju na setu i dešava se da se emocije između glumačkog para prenesu u život.

Evo deset filmova u kojima su glavni glumci ljubav sa platna prenijeli i u realnost.

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Penelope Cruz i Javier Bardem igrali su čudan bračni par. Oboje su poznati u Španiji i uložili su svu svoju strast da uloge na tom filmu budu što atraktivnije. Romansa je postala realnost i rezultirala je snažnim brakom.

Gigli (2003)

Jennifer Lopez je igrala Ricky koja mrzi muškarce u filmu, ali sve radi za jednog čudnog momka nazvanog Larry, kojeg glumi Ben Affleck. Istovremeno se njihova ljubav sa platna prenijela u život.

The Apartment/L’appartement (1996)

Tokom snimanja ovog filma rodila su se osjećanja između italijanske glumice Monice Belluci i francuskog glumca Vincenta Cassella. Postali su par.

Cruel Intentions (1999)

Svi smo svjedoci slavnog para devedesetih - Reese Witherspoon i Ryana Phillipa. Hemija između njih je proradila u ovom filmu.

The Rum Diary (2010)

Johnyy Depp i Amber Heard zaljubili su se na setu tog filma. On je zaprosio iako je prije toga bio 14 godina u vanbračnoj zajednici s Vanesom Paradise.

Step Up (2006)

Najljepši i najprivlačniji par Channing Tatum i Jenna Dewan zbližio se tokom snimanja ovog filma. Bili su u braku i imaju ćerku.

Alfie (2004)

Zgodni Kazanova Jude Law nije imao problema da snima sa prelijepom Siennom Miller i postali su par ubrzo.

Days of Thunder (1990)

Ova uloga je bila početak karijere Nicole Kidman, a njen partner Tm Cruies je već snimao filmove. Brzo su postali slavan par.

The Amazing Spider-Man (2012)

Ovo je jedan od najboljih filmova Emme Stone i Andrewa Garifelda. I oni su postali emotivni partneri u realnosti.

Mr. & Mrs. Smith (2005)

Najbolji film u kojem su zajedno glumili Brad Pitt i Angelina Jolie. Bio je veliki hit. Oboje su bili na vrhuncu karijere, zaljubili su se i bili u braku 12 godina, piše B92.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije