Ljetna disco pjesma Jovane Bojanić “Ljubi, ljubi, ljubi me!”

0
Radiosarajevo.ba
Ljetna disco pjesma Jovane Bojanić “Ljubi, ljubi, ljubi me!”
FOTO: Promo / Jovana Bojanić, novi spot

Kao što je i obećala, nakon vrlo kratke pauze, Jovana Bojanić se vraća sa sjajnom energijom i novim singlom.

“Ljubi, ljubi, ljubi me” je spoj moderne produkcije i pitkog retro pop zvuka koji je u posljednje vrijeme veoma popularan među mladim muzičarima. Autor, aranžer i producent pjesme je Edvin Hadžić, koji je već odavno poznat sarajevskoj publici (Halka, Damir Imamović, Sarajevo Jazz Guerilla), ali i van njenih granica. Pjesma je snimana u muzičkom studiju “Modra rijeka”.

Tekst potpisuje Jovana, uz pomoć Ane Ivanović, čiji neodoljivi stil pisanja je publika imala priliku da čuje u prethodnom singlu “Zbogom s druge strane”. Ovo je ujedno i prva pjesma u kojoj se Jovana javno predstavlja u ulozi autora teksta. 

“Kada mi je Edvin prvi put pustio pjesmu u studiju, odmah sam znala šta u svom spotu želim da imam: teniski teren, loptice, vedro plavo nebo, lijepe mlade ljude, mnogo osmijeha i te neke stvari koje podsjećaju na bezbrižnost i sreću. Proveli smo jedan nezaboravan dan u prirodi nadomak Sarajeva, a u isto vrijeme smo uradili ozbiljan posao” - rekla je Jovana.

Snažan zemljotres na jugu Italije: Osjetio se u BiH i Albaniji

Snažan zemljotres na jugu Italije: Osjetio se u BiH i Albaniji

Iza kamere su i ovaj put bili Azur Jahić i Jasmin Jatić. Jovana se prvi put upustila u autorske vode, a nakon balade – željela je pjesmu koja će nas u ove ljetne dane i pokrenuti:

“Nakon balade, osjećala sam potrebu da uradim totalni preokret, da otpjevam nešto drugačije. Svi koji me poznaju, složili bi se da sam ja nasmijana i opuštena djevojka, pa sam željela ovaj put da se predstavim baš tako. Rekla sam Edvinu da želim bržu pjesmu, a pošto je on rastao na muzici 80-ih i 90-ih, lako je shvatio o kakvom zvuku je riječ. Sigurno se svi sjećamo hita “Super je” grupe Occulto? E, baš takvu pjesmu sam zamislila, da svako ko je čuje ne može odoljeti, a pritom i da pokreće" - dodala je Jovana.


I dok slušamo “Ljubi, ljubi, ljubi me”, dvojac Bojanić i Hadžić obećavaju skora nova zvučna iznenađenja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije