Neno Murić novom pjesmom "Ko sam ti ja" najavio solistički koncert u Domu mladih

0
Radiosarajevo.ba
Neno Murić novom pjesmom "Ko sam ti ja" najavio solistički koncert u Domu mladih
Foto: Printscreen / Neno Murić predstavio novu pjesmu

Kruna uspješne muzičke godine za Nenu Murića bit će solistički koncert zakazan za 20. septembar u sarajevskom Domu mladih.

Pjevač se intenzivno priprema za druženje sa vjernom publikom u omiljenom koncertnom prostoru u glavnom gradu. Kako naglašava, koncert u Domu mladih je veoma važan za njega.

"'Dom mladih' je izazov za svakog pjevača. Poznata je činjenica da su ovdje nastupali svi značajniji muzičari iz BiH i regiona, zato je posebna draž stati na ovu scenu. Na koncertu ću izvesti neke od mojih najvećih hitova, ali i pjesme drugih izvođača, koje su obilježile jedno vrijeme. Ljudi koji dolaze na moje nastupe znaju da je fokus usmjeren na dobru zabavu i energiju koju dijelim s njima ", kaže Neno Murić.

NYT tvrdi da zna kako će se Iran osvetiti Izraelu: Dva grada će biti posebno napadnuta

NYT tvrdi da zna kako će se Iran osvetiti Izraelu: Dva grada će biti posebno napadnuta

Omiljeni pjevač mnogih Sarajlija i Bosanaca i Hercegovaca, koji je posljednjih godina dosta tražen i širom regiona, ovim solističkim koncertom želi podići stepenicu više u karijeri i za njega se priprema sa posebnim žarom i ljubavlju, kako bi publici priredio muzičku noć koja će se pamtiti.

"Stalna postavka mog benda broji 7 članova, ali na ovom koncertu imat ću i goste, tako da će bina biti puna dobrih muzičara", kaže Neno.

Novu pjesmu Ko sam ti ja, kojom najavljuje koncert u Domu mladih, premijerno je izveo na festivalu "Biser Jadrana" u Tivtu.

Saša Lošić Loša za Radiosarajevo.ba: "Nisam bio spreman da zabavljam ljude u tom tragičnom momentu"

Saša Lošić Loša za Radiosarajevo.ba: "Nisam bio spreman da zabavljam ljude u tom tragičnom momentu"

"Za novi singl sam osmislio muziku, tekst je djelo Veljka Lovčevića, aranžman Duška Šegvića, dok je za mix i mastering bio zadužen moj, sada već stari saradnik, američki producent Brent Kolatalo. Spot je snimao i režirao Romano Kuduzović, a glavne uloge pripale su sjajnom plesnom paru Lamiji Hadžiahmetović i Benjaminu Malićbegoviću", govori Murić.

Neno je ove godine ambasador humanitarne trke "Race for the cure" koja ima za cilj podići svijest o karcinomu dojke i pomoći ženama oboljelim od ove opake bolesti. Tako je kroz ovu pjesmu i spot podržao "borbu za život".

Karte za koncert Nene Murića od danas se mogu kupiti u sistemu kupikartu.ba na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije