Legendarna grupa Seven Up gostovala na TV: Volio bih da snimimo nove pjesme

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boom

Neeeee samo to neeee

Name

Legendarna?? Eee novinaru...

Shup ak

,,...Uz to, ni struje nismo imali, olovkom smo okretali kasete”, prisjećaju se članovi benda u studiju N1." Izvinite a ko je bio zvučnik ???

Sexs

Lilo ...Lik koji trazi ogromnu lovu za podjelu paketica djeci. Kakav umisljen qrton

Deen

>>Lilo ...Lik koji trazi ogromnu lovu za podjelu paketica djeci. Kakav umisljen qrton ka Sexs<< Jbg. jarane kada danas i priučeni keramičar traži 18KM po m2 onda može i Lilo 2500KM za podjelu paketića.

Dobrinjac

Uz duzno postovanje.. legendarne grupe su Dugme, Indexi, Pusenje.. sta vam je!?

Bizmark

Imao ogromnu podršku članova benda svi mu i danas majku spominju...

A krša

Uz duzno postovanje.. legendarne grupe su Dugme, Indexi, Pusenje.. sta vam je!? ka Dobrinjac Da to su legende. A seven up su umjetnici i pjevači poput one kasete i olovke takav su glas imali

/ Najnovije