Kraj jedne sage: Šta nam donosi Star Wars: The Rise of Skywalker's

Radiosarajevo.ba
Kraj jedne sage: Šta nam donosi Star Wars: The Rise of Skywalker's
Foto: Disney / Rey

Posljednji trailer Star Wars: The Rise of Skywalker's obećava fanovima epske sage da će Sila uvijek biti s njima, iako se era privodi kraju.

Trailer je fanovima predstavljen je u SAD-u u ponedjeljak i otkrio je nekoliko stvari kako će se poznata franšiza filmova koju je George Lucas započeo 1977. godine, konačno završiti.

Posljednja bitka između Prvog reda i Otpora je kao što je to i očekivano, u sjeni ideološke dvojbe između tame i svjetla u kojoj se našla glavna protagonistkinja Rey koju glumi Daisy Ridley.

Tama raste u Rey, koja se bori uz Kyla Rena, ali također leti sa Chewbaccom u Millennium Falconu.

Fanovi su dobili i još jedan hint, a to je šta se desilo sa okom C-3PO-a, kada je kazao ostalima da će po posljednji put vidjeti svoje prijatelje.

Posljednji trailer završava sa glasom Lukea Skywalkera, koji u pozadini govori "Neka te Sila prati", na što mu je Leia odgovorila "Uvijek".

Rise of the Skywalker obilježit će kraj sage Skywalkera, ali producent JJ Abrams obećava da će ovo biti "kohezivan" kraj.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije