Konstrakta 'srušila' internet: Broj pregleda na Youtubeu je nevjerovatan

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Zašto bi nas trebale da zanimaju vijesti o ovoj kretenuši iz terorističke djecoubilačke zemlje koja na ovoj Zemlji zlo čini preko 30 godina? Koga ovo zanima ba?

071

Ili ovog degenerika koji uređuje ovaj jadni portal samo i zanimaju ovakvi debilluci, poput ove smrdulje, Jovane Joksimović, onog nekakvog Vidoja što je crko, Elle Dvornik, Severine i Hane Hadžiavdagić? Ko vam je uopšte urednik vijesti, zapitate li se ikad šta je s tim retardiranim provincijskim bolesnikom i drkadžijom s Instagrama? Koga vi bolan zapošljavate da informiše narod i plasira mu ove degenerične vijesti? Šta ste ustvari vi? Tabloid trač portal a la oni u govnjivoj Srbiji? Fuj ba!

@071

Zašto bi nas trebale da zanimaju vijesti o ovoj kretenuši iz terorističke djecoubilačke zemlje koja na ovoj Zemlji zlo čini preko 30 godina? Koga ovo zanima ba? ka 071 Jesu to oni terostička djecoubice što su ratovali po Avganistanu Siriji i što su bili umješaniu napad u Parizu pucali po Američkoj ambasadi

@071

Izgleda da mrziš žene aj dobro ubacio si i vidoja al je to radi reda

Xenia

Jedva udje eto zadnja od 10. Pjesma Srbijsnske predstavnice na Eurosongu je stvarno bizarna.

Duduk

Jedva udje eto zadnja od 10. Pjesma Srbijsnske predstavnice na Eurosongu je stvarno bizarna. ka Xenia <<Nisi slušao pjesmu Living with a hernija

/ Najnovije