Ko je Merima Isaković, glumica koja je optužila Branislava Lečića za silovanje?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zong Veliki

lecic je krimos, da nije glumac, bio bi clan kakavog klana. takodjer zesci cetnik i ljoticevac (posebno strastveni koljaci). Glumac, na kraju krajeva, je jedino bila profesija zasluzna covjeka u staroj Grckoj. Odrastao covjek koji se pretvara da je nesto drugo je utociste za krimose kao Lecic.

Zenica

Branislava Lečića zvanog "Svinja" treba pravedno osuditi da nikada više ne vidi slobodu, zbog njegove dijece i žrtava koje je oskrnavio. Kačavendu štiti kolijevka i majka svih zala kod Srba pravoslavna crkva Srbije, neznam hočeli i Branislavu SPC progledati kroz prste jer je pojam Srpske kultrure.

Zong

halali te mi. Ja sam se sam posrao pa sada druge optužujem da su me oni posrali. Neču biti više ni Zong. Ja sam Zoka.

Zong

oprostite mi. Ja sma Zlaja.

Dr Miggyy

GVOŽĐE I LJUBAV SE KUJU VRUĆI Glumica Isaković na vreme se setila, Leka je silovao pre 43 godine. Sećanje je lepo prati, a kada doživljaji sa Lekom izbledeli, a ne može više da radi, optužen je. Treba da odgovara, jer nije održao kondiciju i energiju. Kriv je, tako mu treba.

/ Najnovije