Khashoggijeva zaručnica pozvala Justina Biebera da otkaže koncert u Saudijskoj Arabiji

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hahaha najbolji vic godine

Formula 1 u Saudijskoj Arabiji!?!? Pa ovo je contraditio in adjecto! I pjevace im Justin Bieber, koji je poznat po tome sto nisi spustene hlace do ispod dupeta, i cijeli ih koncert drzi rukom za j.. da prostite da mu ne bi spale, furajuci se na africke amerikance zatvorenike koji na taj nacin pokazuju da su necija "bitch".. Ko li ce biti na ovom koncertu..Hoce li obuci u abaju one polugole djevojke sto setaju oko bolida i vozaca? Jedva cekam da gledam ovo! Nevjerovatno!

pali smo k... za u...

1. Formula 1 u Saudijskoj Arabiji, 2. "Butik" rabljene odjece u Alipasinoj ulici u najboljem poslovnom prostoru gdje je renta i RBA banci bila prevelika, i3. Cevabdzinica Zmaj u Titovoj, umjesto najljepse i najmagicnije knjizare Sejtarija! Ljudi, civilizacija je dotakla dno....

Ja joj price! Pa covjek doazi zbog love!

.

AB

Džastin Biber je muzičar koji zarađuje pjevajući, a tvoj suprug je zarađivao radeći za stranu obavještajnu službu plus je dobijao platu od Saudijskog kralja koga je izdao. U Saudijskoj A. postoji omladina koja sluša Bibera i sad svi trebaju da ispaštaju zbog izdajnika. Nije ti suprug bio nikakav svetac i ti to dobro znaš !

/ Najnovije