Kate Winslet u eksplicitnom izdanju: Potpuno golišava u novom filmu

0
Radiosarajevo.ba
Kate Winslet u eksplicitnom izdanju: Potpuno golišava u novom filmu
Foto: EPA / Kate Winslet

Glumica Kate Winslet u svom se novom filmu Lee pojavljuje potpuno golišava i ne, kao što znamo, to joj nije prvi put.

Do sada se Winslet razgolitila u najmanje devet filmova: Na popisu su Heavenly Creatures, film u kojem se skinula kada je imala samo 17, a potom su uslijedili Jude, Titanic, Hideous Kinky, Holy Smoke, Quills, Iris, Little Children i The Readeru, a sada je svoje grudi pokazala na pragu 50. godine u najnovijem filmu - Lee.

U filmu Lee Winslet je utjelovila ratnu fotografkinju Lee Miller koja se tokom Drugog svjetskog rata, osim činjenice da se nalazi na ratnom teritoriju po kojem neprestano padaju bombe, morala boriti i sa seksizmom među ostalim dopisnicima.

Ubijeni policajac u Bosanskoj Krupi je otac bivšeg juniorskog reprezentativca BiH

Ubijeni policajac u Bosanskoj Krupi je otac bivšeg juniorskog reprezentativca BiH

Lee Miller je manekenka koja je postala priznata ratna dopisnica za časopis Vogue.

Riječ je o britanskoj biografskoj drami koju je režirala Ellen Kuras prema scenariju Liz Hannah, Johna Colleeja i Marion Hume, te priči Humea, Colleeja i Lema Dobbsa

Adaptirano je prema knjizi The Lives of Lee Miller te je snimano u blizini Dubrovnika, na ostacima nekada slavnog ljetovališta Kupari, koje je uništeno u Domovinskom ratu, piše Jutarnji list.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije