Helem nejse ima novu pjesmu "Glas": "Dragan, Bakir i Milorad" u glavnim ulogama

4
Radiosarajevo.ba
Helem nejse ima novu pjesmu "Glas": "Dragan, Bakir i Milorad" u glavnim ulogama
Printscreen / Helem nejse - novi spot

To su naveli iz grupe Helem nejse, nakon što su jutros na digitalnim platformama predstavila spot za novu pjesmu "Glas".

Režiser spota je Irfan Avdić, dugogodišnji prijatelj i kolega benda. Prve reakcije publike su sjajne.

U "glavnim ulogama" su Dragan, Bakir i Milorad, a članovi benda se nadaju da će, na ovaj način, podstaći mlade ljude u BiH na izlazak na Lokalne izbore u nedjelju.

U tome im je pomogla Via Media, nagrađivana full service komunikacijska agencija sa sjedištem u Sarajevu, koja potpisuje kreativni koncept i izvršnu produkciju spota. 

"Budući da je pandemija koronavirusa najviše pogodila političare i državni aparat, odlučili smo da sve regionalne političke lidere pozovemo kao statiste u spot kako bi im barem malo pomogli da prežive ovu tešku godinu, jernije lako vratiti se s kavijara na buraniju. Kao i uvijek, zloupotrijebili su našu naivnu dobrotu primjenjujući njihov ustaljeni princip 'zavadi pa vladaj", naglasio je trojac iz grupe Helem nejse - Gagara, Stihomir i Toshi.

Pogledajte spot:

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije