Enrique Iglesias rastužio fanove: Povlači se s muzičke scene

1
Radiosarajevo.ba
Enrique Iglesias rastužio fanove: Povlači se s muzičke scene
Foto: EPA - EFE / Enrique Iglesias

Popularni španski pjevač Enrique Iglesias iznenadio je fanove širom svijeta rekavši da će mu naredni album koji će objaviti biti posljednji u karijeri.

Finale (Vol 2) trebalo bi da bude objavljeno početkom 2024. godine, a pjevač je rekao australijskim medijima da je nakon toga završio sa stvaranjem muzike.

"Završeno je. U stvari izlazi u februaru. Radio sam na ovom albumu dosta godina. I za mene je uvijek bio ono kako sam ga i najavljivao, moj posljednji album... to je to", rekao je Iglesias za Today.com.

Godišnjica prvog poslijeratnog derbija na Grbavici

Godišnjica prvog poslijeratnog derbija na Grbavici

Snimak Iglesiasovog pjevanja izazvao je sprdnju na internetu, a neki kažu da je zvučao kao Elmo iz "Ulice Sezam" na turneji s Rickyjem Martinom i Pitbullom.

TikTok snimci s koncerata postali su viralni.

[tiktok]https://www.tiktok.com/@davidheathcote3/video/7302733767355927840?q=enrique%20iglesias&t=1701186452140[/tiktok]

"Čekao sam cijeli život da vidim Enriquea Iglesiasa kako pjeva samo da bih saznao da zvuči kao Elmo i da ne zna da pjeva", napisao je korisnik pored drugog klipa koji je imao preko 10 miliona pregleda.

Mnogi fanovi su tražili i povrat novca za karte.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije