Fanovi razočarani koncertom Enriquea Iglesiasa, traže povrat novca

0
Radiosarajevo.ba
Fanovi razočarani koncertom Enriquea Iglesiasa, traže povrat novca
Foto: EPA - EFE / Enrique Iglesias

Slavni latino pjevač Enrique Iglesias trenutno je na svjetskoj turneji "Trilogy" zajedno sa svojim slavnim kolegama Rickyjem Martinom i Pitbullom, no jednim od svojih posljednjih nastupa podigao je dosta prašine i nezadovoljstva.

Naime, njegovi se obožavatelji pitaju šta mu se dogodilo s glasom, nakon što su isječci s nedavnog koncerta postali viralni na TikToku.

Isječak koji je objavila korisnica pod imenom Ariel Diaz prikazuje Enriquea kako izvodi svoj hit Escape iz 2001. godine i neuspješno se bori kako bi pogodio tačne note i visine u pjesmi.

Firma istražila u kojim oblastima će rasti plate: Rezultati će vas šokirati

Firma istražila u kojim oblastima će rasti plate: Rezultati će vas šokirati

"Je li ovo njegov dvojnik? Šta se dogodilo Enrique?", "Službeno sam se izliječila od zaljubljenosti u Enriquea nakon više od 20 godina", "Ovo ne može biti stvarno?", "Ne mogu ni zamisliti kako Hero zvuči", "Potražio sam njegove starije koncerte i zapravo je zvučao sjajno… Ne razumijem", "Upravo sam došao kući i želim puni povrat novca za njegov nastup", "Želim svoj novac natrag", samo su neki od razočaranih komentara.

[tiktok]https://www.tiktok.com/@arieldiazz/video/7302200033376488746[/tiktok]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije