Enis Bešlagić izazvao brojne reakcije nakon što je govorio o vojniku HOS-a: 'Nije ništa loše pričao'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tacno

Sve dobro reko.

Ne pijem dok Paja vozi

Moj prijatelj kaže da je puno tih domoljuba i branitelja je upoznao u Mađarskoj grad Harkanj

ert

Ma šta reći osim da je bh HOS imao sastav cro-mu ekipe. Tako da suma sumarum ove njegove storije je da ga je najvjerovatnije isto neki Enis spasio!

visocica 1662

Lijepe riječi su ukras!

Enise

Jos se zavuci,vire ti pertle,u sledecem obracanju ce cet nici i ust ase biti svi heroji. Ovako misljenje imaju svi koji su rat proveli u inostranstvu i koji su pratili vijesti srbije i hrvatske.

Han

Ideja Bosne i Hercegovine kao jedinstvene drzave svih naroda koji su ti rodjeni i tu zive je sahranjena 09.08.1992. kada je HDZ i HVO izvrsio atentat na Blaza Kraljevica i njegove prve saradnike. Usput, to je bio HOS. Lahka ti zemlja, Bosanska, generale!

Bos-Sa

Postujem glumca EnesaB.,vrlo je vrijedan i iskren i dobronamjeran.Razne su okolnosti zbog cega je neko morao napusti zemlju za vrijeme rata,i ne biti u ratu,kada nemas mogucnosti da nesto dobro uradis je takodjer dobro.Pazite kakav je ovaj svijet Enise,napadali su i velikog Dz.Karahasana zbog njegovog iznesenog misljenja,da ce ivas takvi napadati.Stvaraju jednoumlje u sva tri naroda kod nas.

***

***

Koki

Jos se zavuci,vire ti pertle,u sledecem obracanju ce cet nici i ust ase biti svi heroji. Ovako misljenje imaju svi koji su rat proveli u inostranstvu i koji su pratili vijesti srbije i hrvatske. ka Enise

/ Najnovije