Emmu Stone porede s Jokerom: Voljela bih da sam slična Joaquinu Phoenixu

0
Radiosarajevo.ba
Emmu Stone porede s Jokerom: Voljela bih da sam slična Joaquinu Phoenixu
Foto: You Tube / Trailer prikazan prošli mjesec

Emmu Stone, rediteljicu i glavnu glumicu u filmu Cruella De Vil, mnogi porede s Jokerom, što glumica demantuje.

Reagirala je na poređenja s Jokerom i izjavilada su jako različiti. Priča o 101 dalmatincu i porijeklu Cruelle De Vil prati modisticu izluđenu krznima tokom 1970-ih u Londonu, desetljeća prije nego što je postala strašljiva nasljednica koja od štenaca željela napraviti bundu.

Kad je prošli mjesec objavljen prvi trailer, društvene mreže su bile prepune poređenja filma s Jokerom iz 2019. godine, koji je ispričao priču o porijeklu slavnog negativca u filmovima o Batmanu.
“Teško je nekog smatrati negativcem kad vidite kako je njegov život započeo”, kaže Emma Stone o Cruelli.

Oskarom nagrađena glumica prikazat će slavnu modnu ikonu u Disneyevoj nadolazećoj priči o porijeklu Cruelle De Vil, a film je na društvenim mrežama već sad aktuelna tema.

“Film se itekako razlikuje od Jokera. Nikad se ne bih poredila s Joaquinom Phoenixom. Voljela bih da sam mu sličnija”, ispričala je Emma za novo izdanje magazina Total Film. Međutim, iako zasigurno postoje razlike u ta dva filma, Stone je jasno zašto su ih ljudi počeli upoređivati.

Reditelj filma, Craig Gillespie, razumije da publika mora imati kulturnu reference.

Postoje neke doista duboke, emocionalne stvari s kojima se Cruella suočava i koje je šalju na negativnu tamniju stranu. Dakle, u tom smislu je (slične) tematike. Ali to što ona prolazi je definitivno drugačije. Smatrao sam da je važno pokazati njenu tamniju stranu. Ali bit će tu puno zabave, puno humora. Puno je izvrsnih šala, što je u potpunosti drugačije od filma Joker”, objasnio je on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije