Dubioza kolektiv u Vijeću Europe: Bella ciao, No escape from Balkan u Strazburu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jap

Pozitiva do kraja :)

!

Aferim momci čestitam!

Flaster

Glupaci svaka pjesma ista.Šmadiski rokenroll

Shaka Laka Lu

Nema nas puno al' smo dobro rasporedjeni.

suljaga

Dje je onaj papak sa harmonikom da on tu malo zasvira.

jah

Glupaci svaka pjesma ista.Šmadiski rokenroll ka Flaster haj ti eto slušaj braču Hodžić i Halču...raznovrstan im je repertoar

Katy

U svakom slucaju privukli su paznju i poslali poruku uspjesno za razliku od onih debilnih politicara koji nas samo brukaju pred Vijecem Europe. Svaka cast momci.

/ Najnovije