Dubioza Kolektiv održala koncert pred banjalučkom publikom o kojem će se pričati

0
Radiosarajevo.ba
Dubioza Kolektiv održala koncert pred banjalučkom publikom o kojem će se pričati
Foto: Vedran Ševčuk / Koncert u Banjoj Luci

Jedan od najpopularnijih bendova na Balkanu, Dubioza Kolektiv nastupio je sinoć na prepunoj tvrđavi Kastel u Banjoj Luci.

S obzirom na to je prošlo dosta vremena otkako je banjalučka publika imala priliku da uživa u njihovom nastupu, dobra energija i sjajan provod u startu su bili zagarantovani. 

Muzičkom performansu Dubioza Kolektiv, prethodio je nastup domaćeg benda Sopot, koji su kao pravi domaćini zagrijali publiku pred izlazak najpopularnije žuto crne atrakcije u regiji. 

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

Koncert u Banjoj Luci - undefined

Foto: Vedran Ševčuk: Koncert u Banjoj Luci

Već od prvih taktova pjesama, bilo je jasno da publika neće imati prilike za predah, a na koncertu koji je trajao nešto više od dva sata sa publikom su nesebično dijelili ogromnu količinu pozitivne energije. 

Raspjevana i rasplesana publika, svih generacija, koja je sve vrijeme uglas pjevala pjesme ove muzičke senzacije, dala je do znanja da će ovo biti koncert koji se dugo pamti. 

Pjesme poput 'Kažu'; 'Volio Bih'; 'Walter'; 'Kokuz'; 'Blam' samo su dio repertoara u kojem je publika uživala tokom nastupa u Banjaluci. Sinoćnjim koncertom, Dubioza Kolektiv je još jednom potvrdila da njihovi nastupi nose posebnu energiju , te da od prvog do posljednjeg takta prave atmosferu o kojoj se dugo priča.

Svoj neprikosnoven status najpopularnijeg benda u regiji dokazali su i sa reakcijama publike koja je više od dva sata neumorno plesala i pjevala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije