Popović otkrio da ima još jedno dijete za koje javnost nije znala

Radiosarajevo.ba
Popović otkrio da ima još jedno dijete za koje javnost nije znala
Nekad jedan od najpopularnijih pjevača regije Daniel Popović posljednjih godina se u medijima najčešće spominje u kontekstu finansijskih problema i loših odnosa s bivšim ženama.

Poznato je da Daniel ima troje djece kćerku Isabel Kim, te dva sina Sebastijana i Dominika za kojeg je čak išao na test za utvrđivanje očinstva.

U emisiji "Petkom s Petkom" pjevač je otkrio da ima i četvrto dijete za koje javnost nije znala, prenosi Index.hr

"Ja imam još jedno dijete. Ona je plod jedne strasne ljubavi, to je moja ljubav Maja iz Makedonije. Tu nisam provjeravao nikakav DNK jer sam znao da je to moje dijete. Ona je uvijek bila korektna prema meni i ja prema njoj. Imamo svoj dogovor. Ne čujemo se. Ona je udana. Znam da djevojčica svira", ispričao je Daniel.

U ranijim se intervjuima požalio da ga se često prikazivalo u krivom svjetlu, a za to djelomično krivi i bivšu suprugu Sandru za koju tvrdi da ga blati na svakom koraku.

"Prijavila me je kao da sam je tukao, ali je sud tu njenu prijavu odbacio. Ona je napisala knjigu u kojoj me blati. Bio sam prestao plaćati alimentaciju, ali sam poslije sve podmirio. Želi me strpati u zatvor i zbog toga živim u stalnom strahu. Sa sinom nemam kontakt sedam godina. On sada ima 17 godina i vrijeme je da porazgovaramo kao odrasli ljudi", izjavio je ranije ove godine.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije