Colin Farrell otkrio poslije koje uloge se osjećao kao loš glumac  

1
Radiosarajevo.ba
Colin Farrell otkrio poslije koje uloge se osjećao kao loš glumac   
Foto: EPA - EFE / Colin Farrell

Glumac Colin Farrell otkrio je da je nakon uloge u filmu Alexander iz 2004. godine počeo da sumnja u svoje glumačke sposobnosti.

Farrell je mlad pristao da tumači lik Aleksandra Velikog, a uz njega su se u filmu pojavila velika glumačka imena kao što je Angelina Jolie i Anthony Hopkins.

Kada se film pojavio u kinima svi su očekivali veliki uspjeh i bili su sigurni da su odradili veliki posao.

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Međutim, oni su bili sigurni da će film biti nominovan za Oscara, ali to se nije desilo.

"Očekivanja su opasna stvar. Kad kažem 'očekivanje' svi smo imali spremne planove, Svi smo rekli: 'U redu momci, idemo na dodjelu Oscara, ovo je sigurno, međutim, onda su se pojavile kritike', izjavio je glumac.

Međutim, film je dobio više negativnih kritika, posebno upućenih Farrellu. Nakon što su se pojavile brojne kritike na njegov račun, on je počeo da sumnja u svoje glumačke sposobnosti.

"Jedan za drugim pisali su mi da spakujem kofere. Pisali su Aleksandar Tupi, Aleksandar Dosadni, Aleksandar Neartikulisani, Aleksandar Slabi, ... Pomislio sam da sam s*anje, da sam us*ani glumac", rekao je Farrell.

Iako reakcije na ovaj film nisu bile dobre, on je ostavio neizbrisiv trag u mnogim filmskim ostvarenjima kao što su Duhovi otoka (The Banshees of Inisherin), The Batman, Gospoda (The Gentlemen), Poroci Miamija (Miami Vice), The Way Back i mnogi drugi, piše Far Out Magazin.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije