Chris Evans progovorio o mogućem povratku originalne postave Avengersa

0
Radiosarajevo.ba
Chris Evans progovorio o mogućem povratku originalne postave Avengersa
Foto: EPA - EFE / Chris Evans

Chris Evans utjelovio je Kapetana Ameriku (Captain America) kroz 11 filmova u Marvelovom filmskom svijetu.

Posljednji put se u toj ulozi pojavio 2019. godine, kada je glumio popularnog superheroja u filmu Osvetnici: Završnica (Avengers: Endgame).

Početkom ovog mjeseca pojavile su se glasine od pouzdanih izvora da Marvel želi vratiti originalnu šestorku Osvetnika u novim filmovima. Trenutni projekti nisu baš najbolji po pitanju kvalitete, što je dovelo do nezadovoljstva velikog broja fanova i zamora od superheroja.

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Scarlett Johansson, koja je dugi niz godina glumila Black Widow, prije dvije sedmice također je prokomentirala ovu glasinu. Ona nije sigurna oko svog povratka jer je Natasha Romanoff umrla u posljednjem filmu o Osvetnicima.

S druge strane, Evansov Steve Rogers je i dalje živ, samo je ostario. Njegov povratak je izgledniji i realniji, no glumac je oko svega toga jako oprezan. O tome je progovorio u The Viewu kad su ga pitali što misli o takvim navodima.

"Kad god vidim takve glasine, to mi uvijek bude nešto novo. Mislim da se to događa svakih nekoliko mjeseci. Neko uvijek kaže da će se u novom filmu pojaviti Robert, Chris i Scarlett, pa se automatski svi vraćamo. Niko me nije kontaktirao oko toga. Gledajte, uvijek kažem da nikad ne trebate reći nikad, ali sam jako oprezan. To je vrlo važna uloga u mom životu i jednostavno bi morali imati dobar razlog da se vratim", rekao je glumac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije