Britanski kritičar o Konstraktinoj pjesmi: "Napisali su je dok su imali nervni slom"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Dobro su rekli, rusofilska agresorska neurotičma melodija.

Ho

Ima 30 godina kako su u nervnom slomu , i nikako da izadju .

KamidaN...

Ima 30 godina kako su u nervnom slomu , i nikako da izadju . ka Ho Sada je taj nervni slom i neurotičnost počela izlaziti i kroz muziku, ne samo kroz politiku.

Dla

Izgleda da bi I ovaj divljak radje "porciju" turbo folka sa dosta plastike.

Boom

Kukaju dežurne apoteke da nemogu stići ni da jedu od posla. Mjeri se pritisak porasla, prodaja tableta za smirenje sve radi Srbije hahahaha

Kom

Britanci imaju komentare za sve sta se u svijetu dogadja a nemaju za plackanje kolonija

pogrijesio je totalno

i mislim da je do prevoda koji se ne moze niti nazvati prevodom nego vise izmisljotinom, nije bilo ni pjesnicke slobode, jer je pola teksta jednostavno ispusteno ili zanemareno i tako je citava pjesmo izgubila bit..uopce nije shvatio pjesmu koja govori, kako sam ja shvatila, o tome da je danas vaznije da smo se okupali, nasminkali, obukcli, botoksirali, a to sto smo iznutra truhli da je manje vazno jer se ne vidi..

Trebate novac za proširenje ili osnivanje vlastitog posla?

Jeste li bezuspješno pokušavali dobiti kredite od banaka? Hitno vam treba novac da se izvučete iz dugova? Trebate novac za proširenje ili osnivanje vlastitog posla? Uzmite zajam od jedne od vodećih kreditnih kompanija u Velikoj Britaniji. Možete se prijaviti putem WhatsApp-a: +14092051142 ili e-pošte: larryfox2017@hotmail.com

/ Najnovije