Bogoljub Karić: Mene će glumiti Mel Gibson, a suprugu Julia Roberts

Radiosarajevo.ba
Bogoljub Karić: Mene će glumiti Mel Gibson, a suprugu Julia Roberts
Prema tvrdnjama Bogoljuba Karića, idejnog tvorca projekta filma o dinastiji Karić, njegov lik mogao bi tumačiti poznati australski glumac Mel Gibson. Karić je ranije izrazio želju da Julia Roberts tumači lik njegove supruge Milanke

"Postoji ideja da mene glumi Mel Gibson. Bit će to fantastičan film kakav nije viđen u Evropi. Tema je dinamična i interesantna, a pregovore s glumcima vode menadžeri", izjavio je Karić za Novosti.

Da li će Gibson na filmskom platnu biti u društvu Julije Roberts, Sharon Stone ili pak Catherine Deneuve, za koju Milanka ima najviše simpatija, još nije poznato. Pregovori su u toku.

Ali tu se spisak poznatih holivudskih glumaca koji bi mogli da se nađu u ovom filmskom ostvarenju ne završava. Na njemu se nalaze i Penelope Cruz koja bi mogla da tumači Draganovu ženu Hafu, a Slavicu, Sretenovu suprugu tumačila bi ni manje ni više nego Catherine Zeta Jones.

Producent Simon de Karić jedan je od članova porodice koji predstavlja sponu između holivudskih zvijezda i porodice Karić o kojoj će biti sniman dokumentarno-igrani film.

Za budžet filma izdvojeno je pet miliona eura, ali pošto su ambicije velike kada je riječ o izboru glumaca, bit će potrebno mnogo novca. Dio filma, u kojem će, ako je suditi po sadašnjim najavama biti angažovani i domaći i inostrani glumci, snimat će se, navodno na Kosovu, odakle potiču Karići, ali i u Rusiji, gdje također posluju nekoliko decenija, prenose Novosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije