Ben Stiller u glavnoj ulozi poslije šest godina

1
Radiosarajevo.ba
Ben Stiller u glavnoj ulozi poslije šest godina
Foto: EPA - EFE / Ben Stiller

Ben Stiller prvi put u posljednjih šest godina prihvatio je glavnu ulogu.

Slavni glumac i komičar pojavit će se u filmu Orašari (Nutcrackers), koji režira David Gordon Green, potvrdio je Deadline.

Stiller će u filmu utjeloviti radoholičara Mikea, koji putuje u ruralni Ohio, gdje se privremeno mora brinuti o svoja četiri nećaka čiji su roditelji poginuli u automobilskoj nesreći.

Nevjerovatna priča: Ukrajinka (98) pješačila 10 kilometara da pobjegne iz okupirane teritorije

Nevjerovatna priča: Ukrajinka (98) pješačila 10 kilometara da pobjegne iz okupirane teritorije

Mike je trebao provesti samo tri dana s nećacima dok im socijalni radnici ne pronađu udomitelje. No, kratko putovanje pretvara se u sedmice haosa, sve dok Mike ne shvati da je tačno tamo gdje treba biti.

Posljednji filmovi u kojima je Stiller igrao glavnu ulogu bili su Bradov status (Brad's Status) i Meyerowitzeve priče (The Meyerowitz Stories) iz 2017. godine.

Nakon toga odlučio se posvetiti režiji i produciranju kritički hvaljene serije Otpremnina (Severance), koja je imala premijeru prošle godine.  Serija je već osvojila dvije nagrade Emmy, a u toku je i produkcija druge sezone.

Reditelj David Gordon Green najpoznatiji je po svom radu na trilogiji Noć vještica (Halloween) iz 2018. godine. Green je režirao i ovogodišnji hit produkcijske kuće Blumhouse Istjerivač đavola: Vjernik (The Exorcist: Believer).

Film Orašari trenutno se snima u Ohiu, a snimanje bi trebalo biti gotovo do kraja mjeseca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije