... / Baldwin prisustvovao komemoraciji ubijene Hutchins: Stajao pored njenog sina...

24. 10. 2021. u 10:10:00 AA

Shares: 0

U Novom Meksiku je upriličena komemoracija povodom smrti 42-godišnje direktorice fotografije Halynu Hutchins koju je slučajno ubio u četvrtak poznati američki glumac Alec Baldwin kada je pucao iz rekvizitnog pištolja koji je greškom bio napunjen pravim mecima.

U rekvizitnom oružju kojim je holivudski glumac Alec Baldwin (68) na filmskom setu u Novom Meksiku u četvrtak ubio direktoricu fotografije Hutchins i ranio reditelja Joela Souzu (48), bili su pravi meci, utvrđeno je istragom.

Baldwin se nakon ovog tragičnog događaja oglasio i na Twitteru, navodeći da je shrvan zbog svega što se dogodilo te da je podrška suprugu i sinu ubijene.

Komemoraciji je prisustvovao i Baldwin, zajedno sa suprugom i sinom tragično stradale snimateljice. Prisustvovali su samo članovi porodice i prijatelji.

Glumac vidno potresen, snimljen je na komemoraciji.

Muž i sin Halyne Hutchins i Alec Baldwin - undefined

Foto: Agencije: Muž i sin Halyne Hutchins i Alec Baldwin

Hutchins je bila direktorica fotografije u filmu "Rust" koji se snimao u saveznoj američkoj državi Novi Meksiko. Režiser Joel Souza je ranjen, ali nije poznato njegovo stanje. Rečeno je kako mu je ukazana pomoć i otpušten je iz bolnice.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA