Bajaga izdao novu pjesmu 'Hotel Jugoslavija'

0
Radiosarajevo.ba
Bajaga izdao novu pjesmu 'Hotel Jugoslavija'
Foto: Screenshot/Youtube / E-play feat. Bajaga

Momčilo Bajagić Bajaga i alternativni bend E-Play objavili su novu pjesmu i spot za pjesmu 'Hotel Jugoslavija'.

E-Play se nakon hvaljenog albuma 'Sloboda' (2018) oglasio novim izdvojenim singlom u vidu ugođajne ljubavne pjesme, prožete retro pop prizvucima osamdesetih, koja je nazvana po mjestu svog nastanka – čuvenom beogradskom hotelu 'Jugoslavija', u kome E-play ima prostorije za probe.

"Jednog prehladnog, vetrovitog februarskog dana našli smo se Bajaga i ja u E-Play prostoriji u hotelu 'Jugoslavija'. Bajaga se veoma lako nadogradio na moju muzičku temu, koju sam imala spremnu, i jako brzo je napisao jedan deo teksta. Kasnije je došao moj tekstualni deo", rekla je pjevačica i basistkinja Cvetković.

Prvu autorsku i izvođačku saradnju Cvetković i Bajagića, do koje je došlo usred i u inat pandemije, pred kraj su “sa svojim začinima” obogatili članovi E-Playa bubnjar Goran Ljuboja Trut i gitarista Nemanja Velimirović, kao i klavijaturista Bajage i Instruktora Saša Lokner.

"Iskreno, jako je lepo videti na licu mesta Bajagu kako piše stihove, koliko vodi računa o tekstu, kako sklapa rime i koliko su mu vokali važni u pesmi. Svi znamo talenat koji poseduje, dok je vedra energija koju ima neverovatna. Tako da sam u celom ovom procesu više nego uživala", rekla je Cvetković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije