Arnold Schwarzenegger objavio fotografiju s Dannyjem DeVitom i najavio njihovu ponovnu saradnju

0
Radiosarajevo.ba
Arnold Schwarzenegger objavio fotografiju s Dannyjem DeVitom i najavio njihovu ponovnu saradnju
Foto: EPA - EFE / Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito

Arnold Schwarzenegger izazvao je oduševljenje svojih pratitelja na Instagramu nakon što je objavio fotografiju s Dannyjem DeVitom, glumačkim partnerom iz hit filma Blizanci (Twins) iz 1988. godine.

Schwarzenegger se pojavio na brodvejskoj predstavi Trebam to, u kojoj glumi DeVito. Njihovu zajedičku fotografiju podijelio je na Instagramu i nagovijestio da bi slavni duo uskoro ponovo mogao uploviti u neki zajednički projekt.

"Moj brat! Bilo je fantastično gledati Dannyja u brodvejskoj predstavi Trebam to. On, Lucy i svi drugi koji su učestvovali zabavljali su i nasmijavali publiku svake minute predstave. Ovo je jedna od najboljih predstava koje sam ikada gledao, pravi spektakl! Jedva čekam našu ponovnu saradnju", napisao je Schwarzenegger.

Anketa | Kompanija Ryanair preuzela dominaciju u regiji

Anketa | Kompanija Ryanair preuzela dominaciju u regiji

Početkom 2022. činilo se da će Trojke (Triplets), nastavak uspješnih Blizanaca iz 1988., krenuti u produkciju. Schwarzeneggeru i DeVitu trebao se pridružiti Tracy Morgan kao treći brat, a reditelj originalnog filma Ivan Reitman trebao je potpisati režiju. Međutim, Reitman je preminuo, što je nad projektom ostavilo veliki oblak neizvjesnosti.

"Imamo mali zastoj zbog smrti Ivana Reitmana. Pričekat ćemo malo dok se cijela stvar ne ohladi, a onda ćemo to riješiti. Projekt je trebao biti sniman u oktobru. Sada moramo potražiti drugog reditelja i vidjeti hoćemo li uopće nastavljati s ovim filmom", napisao je tada Schwarzenegger.

Nakon ove objave nije bilo novih informacija o Trojkama, a fanovi se nadaju da bi susret dvaju velikana mogao ponovno pokrenuti cijelu priču.

Nedavno je Schwarzenegger krenuo u svoj prvi pohod na televizijske ekrane, pojavivši se u hit Netflixovoj seriji FUBAR, koja je dobila zeleno svjetlo za drugu sezonu. Planira li DeVito upasti u show, pokazat će vrijeme.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije