Amber Heard više niko ne želi, oduzeli su joj i ulogu u filmu

3
Radiosarajevo.ba
Amber Heard više niko ne želi, oduzeli su joj i ulogu u filmu
Foto: EPA - EFE / Amber Heard

Glumica Amber Heard izbačena je iz novog trailera za Aquaman i izgubljeno kraljevstvo (Aquaman and the Lost Kingdom).

Odluka je došla nakon njenog suđenja s bivšim suprugom Johnnyjem Deppom, zbog čega je glumica naišla na brojne negativne kritike.

Amber se pojavila u prvom traileru koji je izašao u septembru, ali je u najnovijem, od 20. decembra, nema.

Benjamina Karić: Bitkom za Predsjedništvo RBiH i cijelo Sarajevo, dbranjena je naša domovina

Benjamina Karić: Bitkom za Predsjedništvo RBiH i cijelo Sarajevo, dbranjena je naša domovina

Inače, Heard u filmu glumi lik Mere, kćerke kralja Nereusa. Ona svojim umom može da kontroliše vodu i komunicira pomoću telepatije, a postaje i Aquamanova supruga.

"Dobila sam scenario i nakon toga su mi dali nove verzije scenarija u kojem su izbačene akcijske scene koje su se ticale mog i još jednog lika. Bez da išta pokvarim, dva lika su se borila jedan s drugim i oni su jednostavno maknuli dosta toga iz uloge. Uklonili su gomilu toga", rekla je na sudu Amber.

Reditelj filma James Wan je za Entertainment Weekly rekao da je ideja filma oduvijek bila da u fokusu radnje budu Aquaman (Jason Momoa) i Orm (Patrick Wilson).

"Uvijek sam to svima govorio od samog početka. Prvi Aquaman bilo je Arthurovo i Merino putovanje. Drugi film je oduvijek trebao biti Arthur i Orm. Dakle, prvi je bio ljubavni akcijsko-avanturistički film, drugi je bratski akcijsko-avanturistički film. Ostat ćemo na tome", rekao je.

Podsjetimo, Amber je nedavno optužila Momou da je na set dolazio pijan te da je imitirao njenog bivšeg Johnnyja Deppa.

"Jason je rekao da želi da me otpuste. Pio je i dolazio kasno na set. Oblačio se kao Johnny. Imao je i prstenje", pisalo je u bilješkama Amberine terapeutkinje koje su bile objavljene na Varietyju.

Izvor DC-ja je pak rekao da se glumac ponašao profesionalno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije